Telefoon : +31 6 27 85 69 39
info@hockeytrainingskampen.nl
 
  • E-Mail: info@hockeytrainingskampen.nl
  • Telefoon : +31 6 27 85 69 39
previous arrow
next arrow
Slider

Flexibele voorwaarden om op trainingskamp te gaan tijdens corona

Hoe simpel en onbezorgd iedereen voorheen hun trainingskamp boekten, hoe lastig is dat in deze tijd van COVID-19 wel niet geworden? Althans zo zullen de meeste natuurlijk wel denken. Veel meer vragen over de veiligheid en mogelijke last-minute afzeggingen zullen nu de zware afweging van een club zijn om in de winterstop op trainingskamp te gaan. Uiteraard snappen wij dit maar al te goed en zijn we in het voorjaar flink aan de slag gegaan met onze partners en hebben we een hoop geleerd van de eerste corona golf. Vele mooie en passende oplossingen hebben we samen met hun weten te vinden om ook in deze coronatijd zekerheid te bieden aan de clubs.

Wat is dan de inhoud van onze flexibele voorwaarden?

Indien door het COVID-19 virus (nieuwe) maatregelen van toepassing zijn op jullie trainingskamp zal er gekeken worden naar de mogelijkheden en de onmogelijkheden hier een passende vorm bij gevonden worden. Wij willen ten alle tijden jullie een fantastisch trainingskamp verzorgen en er in zo'n situatie met jullie uitkomen.

In basis maken wij de keuze in samenwerking met het hostel/hotel of het nog 'verantwoord' is om het trainingskamp mogelijk te maken. Onze criteria zijn gebaseerd op basis van :

  1. Het betreffende reisadvies vanuit het buitenland naar Nederland (voor buitenlandse clubs) - bij code oranje of rood - kan het trainingskamp geen doorgang vinden en wordt het trainingskamp kosteloos geannuleerd zonder enige financiële consequentie c.q. schade.
  2. Als tweede criteria zal dit te maken hebben met het kunnen aanbieden van een verantwoorde manier van hotelfaciliteiten inclusief maaltijdverzorgingen. Indien de veiligheid niet meer gewaarborgd kan worden zal er geen doorgang kan vinden.
  3. Indien er sprake is van diverse 'trainingsmomenten' in de gemaakte offerte of opdrachtbevestiging en het RIVM / NOC NSF geven geen mogelijkheid om in groepsverband te kunnen trainen, zal er geen doorgang kunnen vinden. Ook op zo'n moment adviseren wij om het trainingskamp te verplaatsen of te annuleren.

In basis willen we altijd met de club kijken naar een 'verplaatsing' op een later tijdstip in het jaar, maar indien dit absoluut niet mogelijk is, accepteren wij dit en zullen wij het gehele aanbetalingsbedrag retourneren. Als Hockeytrainingskampen.com het geheel conform bovenstaande items, op een veilige wijze kunnen aanbieden, heeft u uiteraard het recht om altijd te annuleren. Echter is dan sprake van onze standaard annuleringsvoorwaarden, welke omschreven zijn in de algemene voorwaarden.

Indien wij niet in staat zijn om het gehele trainingskamp te faciliteren of om wat voor reden dan ook, conform deze aanvraag, dan is er altijd nog het GGTO Garantiefonds (www.stichting-ggto.nl) waar uw (aan)betalingen altijd 100% vergoed kunnen worden. Voor meer informatie, mail gerust naar: info@hockeytrainingkampen.com